De beste logistieke en supply chain podcast

Leestijd: 3 min

Tags: Blog

Joost van Eyk   15 oktober 2018


Supply chain and logistics podcasts

Inhoudsopgave

  1. Podcasts: Volledig op de hoogte zonder dat het u extra tijd kost
  2. Talking Logistics with Adrian Gonzalez
  3. Inbound Logistics Podcast
  4. SHD logistics podcast
  5. Bezoek ICT & Logistiek voor de laatste ontwikkelingen

Binnen Logistics en Supply Chain Management is het van groot belang dat u constant op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen om te kunnen voldoen aan de eisen van uw klanten en daarnaast geen onnodige voorraden aan te houden. Wilt u echter volledig op de hoogte blijven dan kan dat ongelooflijk tijdrovende taak zijn. Echter, er is een manier om het gemakkelijker te maken: Logistieke en supply chain-podcasts! In de blog delen wij graag de beste (Engelstalige) logistieke en supply chain podcasts met u.

Podcasts: Volledig op de hoogte zonder dat het u extra tijd kost

Podcasts zijn een geweldige manier om inzichten te krijgen van branchegenoten over de nieuwste trends, hun successen en de lessen die ze hebben geleerd als dingen niet goed zijn gegaan. Het hoeft u geen extra tijd te kosten. U kunt namelijk tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer of tijdens het sporten luisteren naar insiders en leiders uit de supply chain industrie. U blijft zo volledig op de hoogte zonder dat het u extra tijd kost.

Talking Logistics with Adrian Gonzalez

ImageAdrian Gonzalez, gastheer en oprichter van Talking Logistics, interviewt in zijn podcast leiders in de logistieke en supply chain industrie om opkomende trends, technologieën en diensten te verkennen. De gasten variëren van supply chain executives, medewerkers van toonaangevende bedrijven en enkele van de slimste professoren in de academische wereld. Deze podcast is gemakkelijk te volgen omdat het in de vorm van leuke gesprekken wordt aangeboden. Talking Logistics bied je een interactief en boeiend platform om te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van logistiek en supply chain management. Vind deze Podcast op iTunes, PlayerFM of rechtstreeks op de Talking Logistics-website.

Inbound Logistics Podcast

De Inbound Logistics Podcast is gemaakt door het toonaangevende magazine, Inbound Logistics. Deze podcast voorziet u van de meest wereldwijde relevante en actuele informatie van logistiek en supply chain management, gepresenteerd door de meest invloedrijke leden binnen de logistieke gemeenschap. Elke aflevering bied je iets anders, want elke aflevering bevat een nieuwe speciale gast die praat over enkele van de nieuwste trends die van invloed zijn op de branche. Hier vindt u de podcast van Inbound Logistics.

SHD logistics podcast

SHD Logistics News

Deze logistieke podcast wordt u aangeboden door SHD Logistics Magazine en bespreekt de belangrijkste uitdagingen en kansen waarmee uw sector wordt geconfronteerd door middel van interviews met een aantal experts. Elke aflevering is bedoeld om een ​​verhaal te vertellen van belangrijke ontwikkelingen binnen de logistiek. Deze podcast is bedoeld voor magazijnmanagers, bedrijfsleiders en logistieke directeuren in verschillende sectoren, waaronder detailhandel, productie en logistiek van derden. Vind de logistieke podcast via Spotify, iTunes, PlayerFM of rechtstreeks van op de website van SHD Logistics News Podcast.

Bezoek ICT & Logistiek voor de laatste ontwikkelingen

Wilt u op de weten wat de laatste ontwikkelingen binnen logistiek en supply chain management zijn? Komt u dan naar de beurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs te Utrecht op woensdag 7 of donderdag 8 november. Beide dagen is de beurs geopend van 9.30-17.00 uur. Toegang is gratis. Kaarten bestelt u kosteloos via deze link. Wij zien u graag in hal 1 bij standnummer 01.D053 en vertellen u graag hoe u met EazyStock uw voorraden optimaliseert, de uitleveringsgraad hoog houdt, onnodige voorraden voorkomt en uw kosten voor voorraadbeheer aanzienlijk weet te verlagen!