Bezoek ons op de beurs ICT & Logistiek op 7 en 8 november

Leestijd: 2 min

Tags: Blog

Joost van Eyk   10 september 2018


Inhoudsopgave

  1. Stand in hal 1
  2. Thema 2018: Connected Logistics
  3. Wanneer
  4. Locatie
  5. Kosten
  6. Schrijft u zich gratis in en bezoek onze stand

ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Met jouw ICT & Logistiek badge heeft u toegang tot de beurs en deze kunt via deze link gratis aanvragen.

Stand in hal 1

Op de stand van EazyStock (01.D053), vertellen wij u graag meer over de eenvoudig te gebruiken en betaalbare voorraadoptimalisatie-software van EazyStock. EazyStock is speciaal ontworpen om complexiteit in voorraadbeheer te verminderen. Voor een maandelijks vast tarief kunt u gebruikmaken van deze krachtige en gebruikersvriendelijke software voor vraagvoorspelling, voorraadbeheer en inkoop. De terugverdientijd is kort, over het algemeen minder dan een jaar.

Thema 2018: Connected Logistics

Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren. ‘Connected Logistics’ geeft de juiste tools en toepassingen. Data leiden tot inzichten, processen kunnen versnellen, ketens optimaliseren, en nieuwe modellen ontstaan. Ook de voorraadoptimalisatie-oplossing EazyStock speelt hierin een belangrijke rol waarbij voorraadbeheer steeds meer digitaal verloopt en dus sneller, efficiënter en kostenbesparend is. Graag vertellen wij u hier meer over tijdens uw bezoek aan de beurs. Wij kijken uit naar uw komst!

Wanneer

  • woensdag 7 november 9.30-17.00 uur;
  • en donderdag donderdag 8 november 9.30-17.00 uur.

Locatie

Jaarbeurs, Utrecht. Hal 1.

Kosten

Deelname is kosteloos.

Schrijft u zich gratis in en bezoek onze stand

Via deze link kunt u zich gratis inschrijven. U wordt doorverwezen naar de website van ICT & Logistiek.