Robot Vloerverwarming kiest voor EazyStock

Leestijd: 2 min

Tags: Blog

Joost van Eyk   18 november 2017


Inhoudsopgave

  1. Voorraadoptimalisatie met EazyStock
  2. Koppeling met NAV ERP-software
  3. Over Robot Vloerverwarming

Voorraadoptimalisatie met EazyStock

Bij Robot Vloerverwarming wilde men meer grip krijgen op de voorraden. Op basis van data uit de eigen organisatie is er een demo gegeven om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de EazyStock voorraadoptimalisatiesoftware. Dit inzicht heeft de mensen van Robot overtuigd van de toegevoegde waarde van deze software.
Eazystock voorraadoptimalisatiesoftware stelt Robot in staat om op het juiste moment automatisch de juiste hoeveelheden in te kopen. Daarbij kan bijvoorbeeld ook rekening worden gehouden met seizoensinvloeden.

Koppeling met NAV ERP-software

Sinds medio 2015 ondersteunt SucceedIT, waarvan EazyStock een oplossing is, Robot Vloerverwarming ook met hun huidige ERP-oplossing NAV 2013. In 2017 hebben onze NAV-consultants de overstap begeleidt van NAV 2013 naar NAV 2017. De laatste versie van NAV kent veel standaardoplossingen, waardoor maatwerk en dus ook hoge kosten niet nodig zijn. Verder hebben wij dus EazyStock gekoppeld aan NAV 2017 en zij zijn in staat artikel-, in- en verkoopinformatie uit te wisselen, waardoor processen soepeler lopen en er makkelijker beslissingen gemaakt kunnen worden. Dit resulteert uiteindelijk in lagere (voorraad)kosten en een hoger klantserviceniveau.

Over Robot Vloerverwarming

Robot Vloerverwarming is een groeiende Nederlandse organisatie en produceert sinds 1988 verdeelunits en levert complete vloerverwarmingssystemen. Daarnaast kun je bij Robot Vloerverwarming terecht voor o.a. ruimteregeling en buislegplannen. Oftewel alles wat nodig is voor installatie van een compleet vloerverwarmingssysteem.

6 Manieren voor fabrikanten en groothandels CTA