Bezoek ons op ICT & Logistiek van 28 – 30 november

Leestijd: 2 min

Tags: Blog

Joost van Eyk   9 oktober 2017


Inhoudsopgave

  1. Stand in hal nummer drie
  2. Thema 2017: Digital Supply Chains
  3. Schrijf u gratis in en bezoek onze stand

Bezoek ons op de beurs ICT & Logistiek beurs van 28 – 30 november in de jaarbeurs te Utrecht

ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek gelijktijd plaats met Logistica, de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Met je ICT & Logistiek badge heb je toegang tot beide beurzen en deze kunt via deze link gratis aanvragen.

Stand in hal nummer drie

Op de stand van EazyStock (03.C085), vertellen wij u graag meer over de eenvoudig te gebruiken en betaalbare voorraadoptimalisatie-software van EazyStock. EazyStock is speciaal ontworpen om complexiteit in voorraadbeheer te verminderen. Voor een maandelijks vast tarief kunt u gebruikmaken van deze krachtige en gebruikersvriendelijke software voor vraagvoorspelling, voorraadbeheer en inkoop. De terugverdientijd is kort, over het algemeen minder dan een jaar. Via deze registratielink kunt u zich nu direct aanmelden.

Thema 2017: Digital Supply Chains

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat. De technologie en automatisering wordt steeds belangrijker in de logistiek. Alles wat gedigitaliseerd kan worden, wordt gedigitaliseerd in de logistieke keten. De logistieke en supply chain sector loopt voortdurend met de vraag ‘hoe zorg ik ervoor dat ik zo efficiënt en snel mogelijk kan werken, tegen zo laag mogelijke kosten?’. Het thema dat dit jaar centraal staat tijdens ICT & Logistiek is Digital Supply Chains. Ook de voorraadoptimalisatie-oplossing EazyStock speelt hierin een belangrijke rol waarbij voorraadbeheer steeds meer digitaal verloopt en dus sneller, efficiënter en kostenbesparend is. Graag vertellen wij u hier meer over tijdens uw bezoek aan de beurs. Wij kijken uit naar uw komst!

Wanneer:

  • dinsdag 28 november 10.00-19.00 uur;
  • woensdag 29 november van 10.00-19.00 uur;
  • en donderdag 30 november van 10.00-18.00 uur.

Locatie: Jaarbeurs, Utrecht – Hal 3.

Kosten: Deelname is kosteloos.

Schrijf u gratis in en bezoek onze stand

Via deze link kunt u zich gratis inschrijven. U wordt automatisch doorverwezen naar de website van ICT & Logistiek.